Okulary słoneczne

Podróżowanie, przygody i wspomnienia użytkowników forum. To także miejsce na szukanie i polecanie miejsc do zwiedzania.
Awatar użytkownika
Mieszko_75

Okulary słoneczne

Post autor: Mieszko_75 »

Panowie, dajcie znać gdzie kupujecie dobrej jakości okulary słoneczne, które sprawdzą mi się również podczas sporu. Najczęściej jeżdżę na rowerze i to właśnie wtedy powinny mi się sprawdzić te okularki, ale jednak też zdarza mi się czasem biegać i pewnie wtedy również miałbym okazję je nosić. Bardzo liczę na Wasze polecenia, z góry za nie dziękuję :)
mytiuans

Re: Okulary słoneczne

Post autor: mytiuans »

Które dobre okulary przeciwsłoneczne są dobre Waszym zdaniem? Zaczęłam się odpowiednio sugerować rozwiązaniami i jak na razie to dla mnie naprawdę ważne. Czekam więc z niecierpliwością na Wasze podpowiedzi. Niech mi to pomoże odpowiednio.
eci393

Post autor: eci393 »

Mam zamiar kupić nowe okulary przeciwsłoneczne i bardzo zainteresowała mnie marka Fendi. Widziałam kilka świetnych modeli na stronie https://e-luxoptyk.pl/pl/c/Fendi/72 , ale chciałabym poznać Waszą opinię, jeśli posiadacie okulary tej marki. Czy są wygodne i chronią we właściwy sposób nasze oczy przed promieniowaniem słonecznym?
doborowe200

Post autor: doborowe200 »

Jakie sklepy z okularami przeciwsłonecznymi możecie mi polecić, laikowi, który pierwszy raz będzie dobierał własne okulary? W sumie zaczęłam to rozważać od jakiegoś czasu i naprawdę mocno mi się to klaruje, że po prostu po nie sięgnąć. Tylko gdzie i jakie?
renoes

Post autor: renoes »

Pękły mi noski w okularach i tak się zastanawiam, czy lepszym pomysłem będa dla mnie nowe oksy, naprawa okularów piaseczno , a może jednak soczewki? Kompleksowe podejście do zdrowia mnie zaciekawiło, bo jednak ważne ono jest. Stąd mam dylemat. Co się bardziej opłaca?
Maksio

Post autor: Maksio »

Jeśli zależy Ci na szerokim wyborze oprawek okularowych oraz profesjonalnej pomocy przy wyborze soczewek, Kodano.pl to doskonały wybór. Oferują bogaty asortyment oprawek oraz fachową obsługę online, co zapewnia wygodę zakupu. Ich doświadczenie i dobre opinie użytkowników świadczą o wysokiej jakości usług.
ODPOWIEDZ