zarządca nieruchomości

Porozmawiajmy o różnych firmach, wymieńmy się doświadczeniami i polecajmy najlepszych. Dołącz do nas.
Gość

zarządca nieruchomości

Post autor: Gość »

Szukam zarządcy nieruchomości, który pomoże mi w zarządzaniu wynajmem kilku mieszkań w centrum miasta. Zależy mi na kimś, kto pomoże mi w codziennych sprawach, takich jak remonty, kontakt z najemcami, a także rozliczenia. Kogo możecie polecić, aby wszystko było pod kontrolą?
umbreon

Re: zarządca nieruchomości

Post autor: umbreon »

Mój brat od kilku lat współpracuje z firmą Per Modum https://www.per-modum.pl/o-firmie.htm i jest bardzo zadowolony. Zajmują się kompleksowo zarządzaniem nieruchomościami, od kontaktu z najemcami po kwestie techniczne i finansowe. Dzięki nim nie musi co chwilę tam zaglądać, a mieszkania cały czas są w porządku. Jak szukasz kogoś, kto się wszystkim zajmie, to chyba trudno o lepszą opcję.
kavinna20

Re: zarządca nieruchomości

Post autor: kavinna20 »

Widzę, że w tym miejscu spotkali się inwestorzy nieruchomościowi , co mnie bardzo cieszy. Interesuje mnie tak naprawdę apartament z tarasem na mazurach , taki dla dwóch osób. Poziom na pewno 1, albo 2, żeby to jednak nie było na samym dole. Wiecie, jednak wysokość daje prywatność. Jakieś pomysły?
ODPOWIEDZ