części do auta online?
Samochody, czyli to, co mężczyźni lubią najbardziej. Dyskutujemy tu o wszystkim, co ma związek z naszymi pojazdami. Zapraszamy też fanów jednośladów.
- Cyprian_91
części do auta online?
Post autor: Cyprian_91 »
Hej wszystkim. Jakie macie zdanie na temat kupowania części samochodowych przez internet? Bo zauważyłem, że coraz więcej osób w sumie zamawia online różne podzespoły i też zacząłem się nad tym zastanawiać. Akurat przeglądam filtry cząstek stałych i chyba finalnie się zdecyduję. Podpowiecie mi jeszcze na co zwracać uwagę, żeby znaleźć warte uwagi sklepy? Bez żadnych oszustw 

Re: części do auta online?
Post autor: Solon77 »
Szczerze mówiąc, to rzadko mi się zdarza, że kupuję części do auta, bo mam ulubioną firmę, która zajmuje sie kompleksową naprawą aut i zawsze wszystko naprawiam w jednym miejscu. Chłopaki sami kupują części, więc nie muszę się nawet przejmować, a oni mają już zniżki u sprzedawców, to nawet wychodzi taniej.
Re: części do auta online?
Post autor: kowalska »
Może zamiast szukać części i ciągle naprawiać auto warto się go pozbyć i zacząć wynajmować porządne praktycznie nowe wygodne auto? Ja mam w planach tak zrobić bo czytałam na tej stronie https://sucha24.pl/artykul/dobra-wypozyczalnia/1175497 że jak znajdę dobrą wypożyczalnię to wynajem będzie opłacalną opcją