Łazienka - zakup umywalki

Lubisz majsterkować? Jeśli masz jakiś problem, to śmiało zacznij dyskusję. Pomagamy sobie rozwiązać trapiące nas problemy.
Awatar użytkownika
Ladana-63

Łazienka - zakup umywalki

Post autor: Ladana-63 »

Ruszamy z remontem naszej łazienki, cieszę się, że w końcu namówiłam na to moją drugą połowę, bo łatwo nie było. Łazienka potrzebuje odświeżenia, zdecydowanie. Mamy w planach wymienić przede wszystkim wannę na prysznic, ale dodatkowo też chcemy zakupić nową umywalkę. W grę wchodzi konkretnie umywalka z konglomeratu, dlatego, że naprawdę bardzo nam się takie podobają.
makarena

Re: Łazienka - zakup umywalki

Post autor: makarena »

A sprawdzaliście przykładowo oferty dom-lazienka.pl? Bo przykładowo ja zauważyłam, że u nich można kupić najróżniejsze artykuły do łazienki - praktyczne, nowoczesne, stylowe. Mnie chociażby zastanawiają jedne drzwi prysznicowe rozsuwane, ale coś czuję że się na nie zdecyduję.
misiaa

Re: Łazienka - zakup umywalki

Post autor: misiaa »

Ogólnie tutaj https://www.cs-trudnesprawy.pl/twoje-kr ... e-wnetrze/ możecie poczytać sobie najpierw artykuł na temat tego - jak zaaranżować łazienkę, która jest niewielkich rozmiarów. Wiem, że z tym bywa różnie, bywają problemy - a tam macie właśnie cenne wskazówki na ten temat.
ODPOWIEDZ