Budowa domu
Lubisz majsterkować? Jeśli masz jakiś problem, to śmiało zacznij dyskusję. Pomagamy sobie rozwiązać trapiące nas problemy.
- Klara-71
Budowa domu
Jesteśmy w trakcie budowy domu, właściwie dopiero na początku tej budowy, natomiast to właśnie w tym momencie musimy podjąć wiele kluczowych decyzji. No i jedną z nich na pewno są schody, a nie ukrywam, że wybór schodów nie jest łatwy Mamy trochę odmienne wizje z partnerem co do tego, jakie schody do rezydencji (bo dom w takim stylu) będą pasować.
Re: Budowa domu
Post autor: małaa »
Na pewno warto tutaj napisać też gdzie można załatwić sobie solidny beton. W końcu tego typu wyrób jest bardzo istotny podczas budowy. Dlatego ja sprawdziłabym w tym kierunku na waszym miejscu producenci betonu BT Topbeton co oferują dokładnie.
Post autor: elssa »
A mnie interesuje blachodachówka poznań, ale nie wiem - gdzie szukać tych najkorzystniejszych ofert.... W sieci znalazłam przykładowo firmę Kenger i wydaje mi się ona naprawdę dobra. Ponoć od sprawdzonych producentów oferują pokrycia dachowe - wiecie coś???
Post autor: tacos »
A z jakimi produktami najlepiej wykonać ocieplanie sufitu ? Tak pytam, ponieważ czas najwyższy ociepli dom i chcę do tego wybrać sprawdzone i niezawodne produkty. Zastanawiam się nad tym czy nie postawić na firmę Honter - co wy na to?
Post autor: Lexi »
Sprawdź https://polbram.eu/ – znajdziesz tu ogrodzenia i bramy, które łączą nowoczesność z elegancją. Produkty są wytrzymałe i świetnie wyglądają. Dodatkowo ceny są bardzo przystępne.