Zdrowie jelit
Jakie zainteresowania ma prawdziwy facet? Daj nam znać, czym się interesujesz i co lubisz robić w wolnym czasie.
Zdrowie jelit
Post autor: Gość »
Czy znasz jakieś konkretne produkty spożywcze, które mogą wspierać zdrowie jelit w przypadku IBS? Jakie masz doświadczenia w stosowaniu tych produktów i jakie efekty przyniosły?
Re: Zdrowie jelit
Post autor: annakowalsky »
Jak mogę Was zapytać, to czy korzystaliście kiedyś z rozwiązania takiego jak dzbanki borosilicate aquaclassic ? Jestem zdania że to jest sposób na to by jednak zdrowo się nawadniać, bez specjalnej produkcji plastIku. Czy się ze mną zgodzicie? Jak to wygląda w Waszym procesie ?
Post autor: stella93 »
Mając problem z zatkanym nosem, albo z katarem, ratujemy się czasem płukankami i to jest jedna z lepszych opcji. Warto jednak znać różnicę , jaką wykazuje roztwór hipertoniczny a izotoniczny , bo jeden i drugi mają kompletnie inne działanie i inny wpływ na śluzówkę nosa. Warto o tym zdecydowanie poczytać.
Post autor: mania »
Mój tata miał zaparciową wersję IBS i po tym, jak zaczął brać Intesta Biom, naprawdę poczuł różnicę. Maślan sodu pomaga mu lepiej trawić i zredukował wzdęcia. Jelita zaczęły pracować regularnie, a on czuje się dużo lepiej.